Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης





Ο Παντελής Παντελίδης είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί στην Βουλιαγμένης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ΑΝΤ1.
Ο τραγουδιστής, διακομίστηκε νεκρός στο Ασκληπιείο Βούλας στης 9:30 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα έγινε η αναγνώριση της σορού του από τον επιχειρηματία του κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Θράκης στο ύψος του Ελληνικού. Μαζί του βρίσκονταν και δύο κοπέλες οι οποίες διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.

Παντελής Παντελίδης: Ο αυτοδίδακτος μουσικός που "κατέκτησε" τις πίστες

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Δεν είχε κάνει μουσικές σπουδές κι έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα. Η καριέρα του στον χώρο του τραγουδιού ξεκίνησε, τυχαία. Ο νεαρός υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού τότε, ανέβασε ένα τραγούδι του στο youtube με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή: Ο Παντελής Παντελίδης ηχογραφεί το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε μουσική και στίχους δικούς του και η πρώτη του επιτυχία είναι γεγονός.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Η συγγνώμη του Παντελίδη πριν από λίγες ώρες για τα «Κατεχόμενα»
Το τραγικό αυτό συμβάν έρχεται μόνο λίγες ώρες αφότου ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τραγούδι που έκανε αναφορά στα Κατεχόμενα, το οποίο και απέσυρε λίγες ώρες αργότερα, ζητώντας και συγγνώμη.  
Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης 
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, και μέχρι πριν μερικά χρόνια, πριν δηλαδή τον γνωρίσουμε όλοι μέσω του τραγουδιού, εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού. Αποφάσισε, όμως, να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.